Tällainen lautashylly syntyi tänään. Se on tehty puu- ja bamburimoista sekä tausta balsasta.  Nalleperheen astiavarastot ovat vielä aika pienet, joten hyllylle on päässyt ainoastaan Tallinnasta ostettu lautanen. Astia puute korjaantunee aikanaan.

1903386.jpg

Laitan samalla kokonaiskuvaa keittiöstä. Talohan on tehty vanhaan kaappiin, siitä johtuen nurkissa ja katonrajassa on palkit. Olen maalannut ne tumman ruskeiksi. Tapetit skräppäys-paperia. Keittiökaapistojen takaseinä marmoria (kontaktimuovia). Keittiökaapit ostettu Minimaailmasta ja Riimikosta. Maalattu valkoisiksi ja tasot ruskeiksi. Ruokapöytä ja tuolit Hobby-Pointista.

1903389.jpg

Pöytätasolla Arabian Luumu-sarjaa. Valmistettu cernit-massasta ja idea otettu Väinölän sivuilta.

1903395.jpg

Yläkaapin päällä pieniä lasipurkkeja (Minimaailmasta), jotka on täytetty mausteilla. Tämänkin idean bongasin jonkun blogista.

1903392.jpg

Astiahylly on ensimmäisiä tekemiäni huonekaluja. Hyllyillä Wooperin astioita, kakkuvuoat Minimaailmasta, tuohiastia Lahden markkinoilta ja sen vieressä oleva rasia on vanha pillerirasia. (Vanhempieni löyty vanhasta talosta). Isot kakkuvuoat löytö antiikkimessuilta ja vielä hyllyn päällä olevat kahvipurkit Sofia Interiosta Porvoosta.

1903405.jpg

Liesituuletin on tehty balsasta ja päällystetty marmorilla. Toisen yläkaapin päällä olevat teekannut tummempi ruskea itse tehty ja vaaleampi ostettu.

1903400.jpg

Tässä vielä kokonaiskuvaa. Täydennystä vielä tarvitaan.

1903387.jpg