Tässä on lähiaikoina tullut tehtyä pieniä ajeluita lähiympäristöön ja mukaan on tarttunut kaikenlaista pientä kivaa.

Tällainen pieni "mökki" löytyi Porvoon Kynttiläkamarista. Kotimaisen Faabelin tekemä. Tämä löytänee paikkansa Matildan kammarista.

1743350.jpg

Minimaailman uudesta myymälästä on seuraavat tavarat. Kaikki ei siellä ollut vielä ihan paikallaan, mutta tilaa on ruhtinaallisesti entiseen verrattuna. Ja uusi paikka on täältä maalta tulevalle parempi, pääsee omalla autolla ihan viereen. (ettei tarvitse "isoja" ostoksia kannella pitkiä matkoja!)

Puutarhapöytä ja kaksi tuolia, postilaatikko, tuuliviiri, lintuhäkki, wc-harja telineineen, lasten kirjoja sekä kakkuvuokia.

1743334.jpg

Vespa kokoa 1:12 löytyi Robin Hoodista.

1743339.jpg

Tampereelta Nukkelasta löytyi ainoastaan takkavälineet. Siellä oli ihania huonekaluja, varsinkin yksi kaappi oli todella upea, eikä maksanut kuin 61 €, joten se sai myös jäädä sinne. Vähän liian kallis meikäläiselle. Käytiin myös Sinooperissa ja sieltähän löytyy aina kaikenlaista kivaa, tällä kertaa tilda-kangasta ja fimo-massaa.

1743354.jpg

Tänään käytiin Vääksyssä ja Lauran kaupassa. Siellä on jos millaista sisustustavaraa ym.. Myös jonkin verran nukkekotitavaroita.

Puutarhatyökaluja vähän ruostuneita sekä ihanan vaaleanpunaista, roskis, joka sisälsi myös lehden ja pari cola-tölkkiä (ne laitetaan kyllä muualle), teekannu sekä metalliset naulakko ja hylly.

1743359.jpg

Kyllä näillä jo täyttelee vähän nalletaloa.